POSLOVNA KONFERENCA FutureMSCE 2017 & RAZPIS za bogate NAGRADE!

Na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani 26. januarja 2017 že tretjič organiziramo poslovno konferenco Future of manufacturing and supply chain excellence (http://www.futuremsce.com/), ki predvsem privablja posameznike iz gospodarstva, ki delujejo na področju managementa proizvodnje in oskrbovalnih verig.

V okviru letošnje konference bi radi k sodelovanju pritegnili tudi raziskovalce in študente, zato smo pripravili razpis za najboljše zaključno delo na področjih, ki jih pokriva konferenca. V priponki so podane podrobnosti razpisa, na katerem bomo izbrali 10 najboljših zaključnih del in izbrane študente ter njihove mentorje povabili, da se brezplačno udeležijo konference.

V kolikor vas je, ob pogledu na spletno stran, vsebina konference pritegnila, vas vabim, da razmislite tudi o udeležbi na konferenci. Za dodatne informacije glede konference in razpisa sva vam na voljo, soorganizator, prof. Marko Jakšič (marko.jaksic@ef.uni-lj.si) in član organizacijskega odbora Tibor Derganc (tibor.derganc@ef.uni-lj.si).