MEDNARODNA KONFERENCA: SUPPLY CHAIN PLANNING & ANALYTICS

Uspešno sodelovanje med podjetjem Danfoss in Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani pod sloganom Future of manufacturing and supply chain excellence smo nadaljevali tudi letos in 26. januarja 2017 organizirali že tretjo mednarodno poslovno konferenco, tokrat podnaslovljeno Supply chain planning and analytics. Cilj konference je bil predstaviti novosti na področju analitike in planiranja v oskrbovalnih verigah, na način, ki pripomore k doseganju strateških ciljev in izboljšanju odločitvenih procesov.

Letos so nam primere uspešnih poslovnih praks predstavila podjetja Bayer (animal health), DHL (forwarding) in Lufthansa (transport), dogodek pa so zaokrožili organizatorji in člani komisije, prof. Marko Jakšič, prof. Aleš Groznik in Jerica Budić, ki so tudi podelili denarno nagrado in priznanje najboljšemu diplomskemu oz. magistrskemu delu s področja oskrbovalnih verig.

Podjetja, študenti in drugi interesenti s področja poslovne in tehniške logistike ter nabave, ki želite sledi trendom in izvedeti, kako se bo management oskrbovalnih verig spreminjal v prihodnosti, vabljeni tudi prihodnjič.